Win een Roland DJ-808 DJ controller

Roland DJ-808
Sinds de release op 909-Day (9 sep 2016) is de DJ-808 DJ controller een veel besproken onderwerp in de wereld van DJ’s en producers. Roland en Serato hebben intensief samengewerkt om de lijn tussen DJ’ing en live performance te vervagen. Het resultaat is een krachtige DJ controller, uitgerust met 4-kanaals mixer, ingebouwde drumsequencer, stemprocessor en de meest uitgebreide Serato DJ-integratie die vandaag mogelijk is.

De DJ-808 gaat een stap verder dan traditionele DJ controllers omdat het is uitgerust met een Roland ‘TR-S’ drummachine, die je toegang geeft tot ‘s-werelds meest iconische drumsounds (TR-606, 707, 808 en 909) én controle geeft over de Serato Sampler in Serato DJ. Daarnaast beschikt het over een VT Voice Transformer, die de toonhoogte van je stem kan transponeren in de bijpassende toonaard van jouw Serato DJ-tracks.

Roland DJ-808 back
Via twee AIRA-link poorten kun je er zelfs synthesizers en andere elektronische gadgets mee verbinden om er een live remix mee te maken en dat allemaal via één enkele USB-kabel. De klankkwaliteit is high-end, de hardware is robuust en het is gemakkelijk mee te nemen. De DJ-808 zorgt voor inspirerende sets die gegarandeerd je DJ-grenzen zullen verleggen.

Ben jij iemand die het leuk vindt om te jammen tijdens een live-set of gewoon lekker wilt experimenteren in de studio? Dan is dit een unieke kans voor jou, want Roland geeft een DJ-808 DJ controller weg! Het enige wat je hoeft te doen is jezelf opgeven voor de loting (www.rolandce.com/dj808), een tweetal vragen beantwoorden en een leuke reden bedenken waarom jij het verdient om de DJ-808 DJ controller te winnen.

Roland DJ-808 actie

Daarnaast maak je kans om de AIRA M-100 V-Moda koptelefoon (t.w.v. 269 euro) te winnen als jij deze gave actie van Roland het meest weet te delen op social media. De twee winnaars krijgen ook nog eens Duo Weekender Tickets voor de Dancefair en MusicFair die op zaterdag 4 en zondag 5 maart in Utrecht wordt gehouden. De prijzen zullen tijdens dit evenement worden uitgedeeld.

Dus waarom nog twijfelen? Meld je vandaag nog aan en win die DJ-808 DJ controller, de AIRA M-100 V-Moda koptelefoon en Duo Weekender Tickets voor de Dancefair en MusicFair! En vergeet niet… deel dit bericht op Facebook of Twitter of Google+ om jouw kans op winst te vergroten!