TRAKTOR DJ – de Pro DJ App voor iPad

TRAKTOR DJ is ‘s-werelds eerste professionele DJ software voor iOS.
Gebruik vertrouwde (vinger)gebaren met deze revolutionaire DJ mixing applicatie, waarmee je met gemak échte hands-on DJ-sets creëert en uitvoert op je iPad. Gewoon lekker wat spelen of complete sets voorbereiden en synchroniseren met Traktor Pro 2, het kan allemaal… met TRAKTOR DJ voor iOS.


Creëer jouw mixes in een paar seconden – plaats je vingers direct op de mooi vormgegeven waveforms en manipuleer de muziek met behulp van de (vinger)gebaren die je al kent. De automatische detectie van BPM (tempo) synchroniseert moeiteloos de tracks en met behulp van iTunes-integratie is je complete muziekcollectie beschikbaar. Traktor’s geprezen sync-engine houdt de tracks aan elkaar gekoppeld en synchroniseert essentiële track-data met Traktor Pro 2, zoals beat grids, BPM counts, en cue-points.

Manipuleer waveforms met de bekende swipe en pinch gebaren. Waveforms tonen de benodigde info van de tracks (energy levels, breaksdowns, basslines) zodat je de tracks moeiteloos kan analyseren. Bepaal een gedeelte van de waveform met twee vingers en creëer een loop met een eenvoudig twee-vinger gebaar en stap uit de loop d.m.v. een snelle tik met twee vingers. Activeer ‘Freeze-mode’ om tracks te splitsen in de gewenste (af te spelen) stukken en remix ‘on the fly’.
TRAKTOR_DJ_iPad_freeze_slice_L  TRAKTOR_DJ_iPad_loop_L  TRAKTOR_DJ_iPad_cue-points_L
Maak professionele mixes via de intuïtieve interface van de 2-kanalen mixer en de twee volledig uitgeruste virtuele decks, voorzien van speciale 3-bands equalizer en filter-secties. De acht professionele DJ-effects geven je geweldige mogelijkheden tot het maken van mooie en supervette breakdowns, buildups en naadloze overgangen. TRAKTOR DJ beveelt zelfs tracks aan vanuit jouw iTunes-bibliotheek op basis van het tempo en de toonsoort van de tracks die u op dat moment aan het afspelen/mixen bent.

Traktor DJ is krachtig genoeg om te gebruiken als mobiele DJ oplossing voor zelfs de grootste DJ’s. Het toekennen van cue-points (max. 8) aan nieuw geïmporteerde tracks, het fine-tunen van beat-grids, BPM-counting en/of synchroniseren via Dropbox… het kan allemaal en alles wat je doet synchroniseert perfect met Traktor Pro 2 en vice versa. Het is makkelijk in het gebruik en beschikt over een ‘Notification Center’ waarin allerlei tips, technieken en eventueel nog niet ontdekte functies zijn terug te vinden.

Met het gebruik van de Apple iPad Camera Connection Kit kunt u uw iPad aansluiten op TRAKTOR AUDIO 6 of TRAKTOR AUDIO 10. (dit vereist de nieuwste firmware-update voor uw audio-interface… lees meer)

TRAKTOR_DJ_laptop_controller  TRAKTOR_DJ_connect  TRAKTOR_DJ_iPad_L

TRAKTOR DJ vereist iOS 6 of hoger en kan worden uitgevoerd op de iPad 2 of nieuwer en de iPad mini. Er is minimaal 500 MB aan opslagruimte/schijfruimte benodigd en is verkrijgbaar in de iTunes App Store voor (slechts) € 17,99.