Studiomarkt.nl – een marktplaats voor producers, dj’s en artiesten

Heb jij wel eens gehoord van Studiomarkt.nl?
Waarschijnlijk niet en dat is lang zo gek nog niet aangezien dit initiatief van Studionieuws.nl pas sinds kort in het leven is geroepen. Studiomarkt.nl is een plek waar vraag en aanbod bij elkaar komen zoals ook het geval is op de welbekende Marktplaats.nl. Het grote verschil tussen de twee is echter dat Studiomarkt.nl met name gericht is op (gebruikte) apparatuur van/voor producers, dj’s en artiesten.

studiomarkt

Een voordeel van Studiomarkt.nl is dat je op dit splinternieuwe online verkoopkanaal niet wordt lastig gevallen door reclames, wat waarschijnlijk (één van) de reden(en) zou zijn van Studionieuws.nl om het überhaupt op te zetten. Een nadeel van Studiomarkt.nl is dat op het moment van schrijven er nog ontzettend weinig content op het platform te vinden is. Daarnaast is er nog voldoende om te verbeteren bij het opzetten van een advertentie, maar… het is een start en het belangrijkste doel op dit moment is natuurlijk om dit kersverse online verkoopkanaal bekend te krijgen bij de producers, dj’s en artiesten zodat er ook daadwerkelijk gebruik van gemaakt gaat worden.

Dus… bekijk Studiomarkt.nl voor jezelf en/of plaats eventueel zelf een advertentie als jij ook nog wat mooie ‘gear’ hebt liggen waar je niks (meer) mee doet!