Spotify introduceert nieuwe afspeellijst met recent uitgebrachte muziek van artiesten die jij beluisterd

Vanaf vandaag krijgen alle Spotify-gebruikers (ja ook de gratis accounts) een nieuwe afspeellijst in hun profiel met de naam ‘Release Radar’. Dit betreft een persoonlijke afspeellijst met onlangs nieuw uitgebrachte muziek van artiesten waar de gebruiker eerder naar heeft geluisterd. Met andere woorden, de nieuwe afspeellijst kan gezien worden als de ‘Discover Weekly’ afspeellijst voor nieuwe muziek.
spotify_release_radar
De voor mij samengestelde afspeellijst ‘Release Radar’ ben ik op het moment van schrijven aan het beluisteren en ik moet zeggen dat de afspeellijst ‘Discover Weekly’ in mijn geval leuker is om naar te luisteren. Nu kan het natuurlijk zo zijn dat de artiesten die ik eerder heb beluisterd, recentelijk geen goeie muziek hebben uitgebracht dus ik geef de nieuwe afspeellijst voorlopig nog even het voordeel van de twijfel. De afspeellijst ‘Release Radar’ zal iedere vrijdag worden ververst met zo’n 2 uur nieuw uitgebrachte muziek over de afgelopen paar weken.
release_radar
Wie weet kan het best de moeite zijn om de nieuwe afspeellijst in jouw geval even te beluisteren. Misschien zit er wat geweldigs tussen voor jou en begint dit weekend voor jou met een big smile on your face! De nieuwe afspeellijst is te vinden onder ‘Home’ en het subkopje ‘New Releases For You’. Veel luisterplezier!
Bron | Via