Nieuwe (instap) DJ-controllers van Denon en Pioneer


Zowel Denon als Pioneer hebben deze week bekendgemaakt een nieuwe DJ-controller op de markt uit te brengen. In beide gevallen gaat het om een zogezegd (budget) instapmodel en zo zie je maar weer dat de markt qua DJ-apparatuur flink is veranderd. Waar deze twee grootmachten eerst nog voornamelijk producten ontwikkelden voor de professionals en high-end gebruikers, zie je nu steeds vaker producten op de markt komen voor de beginnende DJ en/of DJ die met gemak op willekeurige plekken en momenten wil kunnen ‘draaien’. Zie hier… de Denon MC2000 en de Pioneer DDJ-WeGO!

Denon MC2000

De Denon MC2000 is speciaal ontworpen voor de software ‘Serato DJ intro’ welke standaard word meegeleverd. Het betreft een Plug & Play apparaat welke van stroom wordt voorzien via de USB-poort van een notebook/pc, heeft een MIDI Output, MIC- en Line Input en beschikt over een ingebouwde audio-interface.


Meer informatie over de Denon MC2000 vindt u in de hieronder geplaatste links.
Denon MC2000 – bericht van www.bax-shop.nl
Denon MC2000 – bericht van www.digitaldjtips.com
Denon MC2000 – Officiële productpagina van Denon

Pioneer DDJ-WeGO

De Pioneer DDJ-WeGO wordt aangestuurd met de software Virtual DJ (meegeleverd) en is verkrijgbaar in de kleuren wit, zwart, rood, groen en paars. (WTF?) Ook deze controller beschikt over een ingebouwde audio-interface en heeft de benodigde aansluitingen maar naar mijn mening slaat Pioneer de plank volledig mis qua design. (’t is maar goed dat er geen Sony op staat anders zou je nog denken dat hier om ‘My First Sony’ speelgoed gaat)


Meer informatie over de Pioneer DDJ-WeGO vindt u in de hieronder geplaatste links.
Pioneer DDJ-WeGO – bericht van www.bax-shop.nl
Pioneer DDJ-WeGO – bericht van www.dj2dj.nl
Pioneer DDJ-WeGO – Officiële productpagina van Pioneer

1 gedachte over “Nieuwe (instap) DJ-controllers van Denon en Pioneer

  1. Pingback:Pioneer DDJ-WeGO 2 DJ-controller – werkt ook met je iPad en iPhone « News.Pfunk.nl

Gesloten voor reacties.