Lumia 920 in voorbestelling even populair als iPhone 5

De Nokia Lumia 920, die sinds enkele dagen voor te bestellen is, is in Nederland opvallend populair. Het aantal voorbestellingen is bij verschillende winkels is gelijk aan of groter dan de voorbestellingen voor de iPhone 5. Dat laten Coolblue en The Phone House aan NU.nl weten. Ook bij Bol.com loopt het aantal voorbestellingen fors op.

image
De Lumia 920 is het nieuwe vlaggenschip van Nokia en komt pas in januari uit in Nederland. Sinds deze week is de telefoon echter al voor te bestellen bij diverse webwinkels.
“Het aantal inschrijvingen voor de Nokia Lumia 920 is bij Phone House zelfs vergelijkbaar met het aantal inschrijvingen voor de iPhone 5 in de eerste week”, aldus de telecomretailer. “Ook bij onze collega’s in Frankrijk ivs het toestel zeer populair.”

Coolblue, met de webwinkel Pdashop.nl, laat weten dat de Lumia 920 het beter doet dan alle introducties van HTC, Apple en Samsung, maar wil niet zeggen welke periodes of voorbestellingen vergeleken zijn. Lees het volledige artikel op NU.nl.