LG G Watch R – doe mij die maar!

lg_gwatch_rEerlijk gezegd zat ik te wachten op de Moto360 om als smartwatch aan te schaffen, totdat mijn oog vandaag viel op een filmpje wat LG online heeft gezet om hun G Watch R te promoten. Ik moet zeggen; dat doen die jongens niet verkeerd want de ‘ronde’ smartwatch van LG zag er sowieso al goed uit, maar dit filmpje geeft je ook nog ’s dat gevoel van “Doe mij die maar!”. (feitelijk is mijn Nexus 5 ook al afkomstig van LG… dus hallo keuzestress! ;)

Het is op dit moment nog niet duidelijk waar en wanneer de LG G Watch R beschikbaar gaat worden en wat de (exacte) prijs zal zijn… maar ik blijf in ieder geval toch nog even wachten met het kopen van een smartwatch totdat deze (ook) beschikbaar is. (dat heeft het filmpje dan toch maar mooi voor elkaar gekregen nietwaar?)

Klik hier om het filmpje op YouTube te bekijken.

4 gedachten over “LG G Watch R – doe mij die maar!

Gesloten voor reacties.