iPhone 5 prijzen bekend van zowel KPN, Hi als T-Mobile

Diverse Nederlandse providers hebben hun prijzen van de iPhone 5 in combinatie met abonnementen bekendgemaakt. De nieuwe iPhone wordt een stukje duurder dan de vorige, blijkt uit de prijslijsten van de verschillende providers. De iPhone 5-prijzen van T-Mobile zijn gelijk aan die van de ‘aanbieding’ die vaste klanten in de afgelopen week kregen. Voor de goedkoopste iPhone 5 moet bij het duurste abonnement 99 euro worden bijbetaald.

Bij Hi en KPN kan de iPhone 5 geleased worden. Dat kost bij Hi voor 1 jaar 55 euro per maand, terwijl bij een 2-jarig abonnement 31,50 euro afgetikt moet worden. Daardoor kost de iPhone 5 bij leasen voor 1 jaar in totaal rond 660 euro, in twee jaar gaat het om 760 euro. De iPhone 5 16GB kost als los toestel rond 680 euro. Bij KPN is het 37 euro bij een 2-jarige verbintenis en 58 euro bij een 1-jarig abonnement. Bovendien komt er nog een onbekend bedrag bovenop als de klant na afloop van het abonnement het toestel wil houden. Prijzen van de 32GB- en 64GB-versies zijn nog onduidelijk. Vodafone heeft nog geen prijzen bekendgemaakt.

De iPhone 5 komt volgende week in Nederland uit, maar hij kan al worden voorbesteld. In diverse andere landen wordt de iPhone vanaf vrijdag al geleverd. Veel Nederlanders zijn daarom naar de Duitse stad Oberhausen gegaan, waar de iPhone 5 verkocht wordt in de Apple Store. Daar ontstonden dan ook lange rijen en diverse kleine opstootjes… Duitsers, Nederlanders, je weet toch! ;-)

Lees het volledige bericht op Tweakers.net.