HTC One – één van de meest interessante nieuwe Android-toestellen sinds lange tijd

htc_oneHèhè, eindelijk weer eens wat anders… dat is wat ik dacht toen ik het nieuwste toestel van HTC zag bij de aankondiging van hun nieuwste smartphone… de HTC One!

Ik bedoel… Samsung mag dan wel in de afgelopen periode de onbetwiste marktleider zijn geworden maar let’s face it… heb je er één gezien dan heb je ze allemaal wel gezien! Ik ben blij dat HTC met hun nieuwste toestel wat leuke vernieuwingen laat zien en hoop dat zij hiermee de overige fabrikanten ook aansporen om weer ’s innovatief aan de slag te gaan. Wij (de consument) vinden het toch ook veel leuker om overspoeld te worden met mooie ‘innovatieve’ apparatuur in plaats van nieuws over de zoveelste rechtzaak die aangespannen wordt?… precies!

We moeten natuurlijk niet vergeten dat volgende week het Mobile World Congress 2013 in Barcelona van start gaat! Wie weet worden we dadelijk al overspoeld met allerlei mooie en nieuwe innovatieve toestellen, maar vooralsnog is HTC de eerste die (eindelijk) met wat vernieuwends komt en het is slim van HTC dat ze de aankondiging van dit toestel voorafgaand het MWC in Barcelona hebben gedaan… want je kan het internet niet op of iemand heeft er wel al wat over geschreven! (zo ik ook dus weer, en dat terwijl ik me juist de laatste tijd gedeisd hield ;-))

Al met al… HTC heeft met ‘the One’ één van de meest interessante nieuwe Android-toestellen sinds lange tijd gecreëerd. Gezien het feit dat bijna iedereen wel al wat schrijft op internet over dit toestel laat ik het voorlopig maar even bij mijn eigen mening! Wil je echter meer informatie over de HTC One, bekijk dan even één van onderstaande links.