DJ Jean voor schut tijdens slecht tv-optreden

Met weer een hele werkweek voor de boeg lijkt het mij een goed idee de week te starten met een hilarische video waarin DJ-Jean zijn skills laat zien en horen, of euh… laat ie nou juist zien hoe het NIET moet?

Let op; voor diegenen die DJ Jean (nog) kennen en een warm hart toedragen zal dit filmpje even slikken zijn hoor. Ik bedoel, je ziet tegenwoordig beginnende dj’s die het beter doen dan wat hij hier laat zien. (tja, er stonden geen Technics SL1200’s voor hem klaar ;-)

Lodewijk Asscher, de gast in de televisieshow, wiebelt wat ongemakkelijk met zijn hoofd en kijkt nogal bedenkelijk terwijl Winston Gerschtanowitz wellicht in z’n broek plast van het lachen en de dj onderbreekt met een ‘okee, dank je wel’ terwijl Dj Jean nog niet klaar was met het opvoeren van zijn huzarenstukje. Hilarisch!

Ach ja, laten we wel zijn… Dj Jean kan echt wel mixen en scratchen hoor. Ik en velen anderen hebben vaak genoeg staan springen op één van de duizenden feestjes en/of festivals waar deze man ‘zijn ding deed’. Maar sorry Jan, dit is gewoon té grappig, ook al weten we dat je beter kan. Laten we hopen dat jouw opvoering geen effect heeft gehad op de promotie van je boek ‘Start van scractch’… ahum!

Bron