De vier beste ‘budget’ tablets voor op je verlanglijstje

We zijn bijna weer aanbeland in de maand december en dat betekent dat allemaal weer verlanglijstjes gaan maken voor Sinterklaas of kerst. Nou is de kans groot dat je graag een tablet toevoegt aan dit lijstje, maar door de huidige economische situatie heeft niet iedereen het zo breed om honderden euro’s uit te geven. Daarom nu de vier beste ‘budget’ tablets van dit moment.

We hebben het afgelopen jaar heel wat tablets mogen testen en zijn daar ook nog lang niet klaar mee voor dit jaar. Uit de diverse reviews kunnen we een aantal tablets filteren die zeer aantrekkelijk geprijsd zijn en een goede kwaliteit bieden. Voor dit artikel met de vier beste budget tablets voor op je verlanglijstje ga ik uit van een budget van maximaal 250 euro. Er zijn natuurlijk vele goedkopere en echte budget tablets maar in deze top vier vind je de tablets die de beste prijs/kwaliteit verhouding bieden.

Tabletsmagazine.nl heeft een opsomming voor je gemaakt en is hierbij uitgekomen op:

Wat de Apple-fans betreft… maak je geen zorgen , ook de iPad Mini kom aan bod in het door TabletsMagazine.nl geschreven artikel.